Over Spellenwijs

Spellenwijs.nl is een blog over gezelschapsspellen. Je leest hier tips en strategieën om spellen te winnen, reviews over oude en nieuwe spellen en je vindt hier inspiratie voor als je een nieuw spel zoekt. Zo nu en dan doe ik ook wat onderzoek en publiceer ik leuke cijfers uit de board game branche!

Over Mij

Foto Hans

En wie zit er achter de schermen? Dat ben ik! Hans. Hoewel ik de enige auteur ben van Spellenwijs.nl, is er nog een onmisbare kracht. En dat is mijn vrouw, Nienke. Zij leest elk blog na voordat het gepubliceerd wordt. Zonder haar zou de kwaliteit nooit zo hoog zijn als die nu is!

Waarom Spellenwijs.nl?

Spellenwijs.nl is in januari 2016 ontstaan. Hier combineerde ik mijn werk (online marketeer) met mijn hobby (bordspellen). Ik kon schrijven over spellen en tegelijkertijd dingen uitproberen op het gebied van online marketing. Zo kon ik mijn niveau hoog houden.

Sinds juli 2019 ben ik volledig voor mezelf begonnen als online marketeer met het bedrijf Lemmens Marketing. Ik help bedrijven om online meer resultaat te halen. Daarnaast is Spellenwijs.nl ook een belangrijke bron van inkomen (a guy’s gotta eat, right?). Sorry dus voor de advertenties, maar ze zijn er niet voor niets.

Privacyverklaring

Bekijk hier eventueel de privacyverklaring van Spellenwijs.nl

Ideeën of samenwerken?

Ik sta altijd open voor ideeën of leuke samenwerkingen. Wil je dus wat delen? Stuur dan een mailtje naar info[@]spellenwijs.nl! Bedankt alvast :).