Over Spellenwijs.nl

Spellenwijs.nl is een blog over gezelschapsspellen. Je leest hier tips en strategieën om spellen te winnen, reviews over oude en nieuwe spellen en je vindt hier inspiratie voor als je een nieuw spel zoekt. Zo nu en dan doe ik ook wat onderzoek en publiceer ik leuke cijfers uit de board game branche!

Over Mij

Hans van Spellenwijs.nl

En wie zit er achter de schermen? Dat ben ik! Hans. Hoewel ik de enige auteur ben van Spellenwijs.nl, zijn er nog 2 onmisbare krachten:

Ten eerste mijn vrouw, Nienke. Zij leest diverse blogs na voordat ik ze publiceer en ze helpt me vaak met foto’s. Zonder haar zou de kwaliteit nooit zo hoog zijn als die nu is!

Daarnaast zou mijn blog nooit zo mooi zijn en goed werken zonder mijn broer, Ben. Hij is mijn personal webbouwer. Met zijn ruim 12,5 jaar ervaring als webbouwer voor Ben Lemmens Design, weet ik dat het technische deel van Spellenwijs.nl in goede handen is!

Waarom Spellenwijs.nl?

Spellenwijs.nl is in januari 2016 ontstaan. Hier combineerde ik mijn werk (online marketeer) met mijn hobby (bordspellen). Ik kon schrijven over spellen en tegelijkertijd dingen uitproberen op het gebied van online marketing. Zo kon ik mijn niveau hoog houden.

In juli 2019 begon ik voor mezelf als zelfstandig online marketeer met m’n bedrijf Lemmens Marketing. Daarmee hielp ik bedrijven om online meer resultaat te halen. Spellenwijs.nl is echter ook een belangrijke bron van inkomen (sorry voor de advertenties, a guy’s gotta eat, right?) en heb ik er altijd naast gedaan.

Begin 2022 heb ik kritisch geëvalueerd en kwam ik tot de conclusie dat m’n gezin, Spellenwijs.nl én Lemmens Marketing teveel energie kostte. Echt efficiënt werken lukte niet. Er moest er eentje weg (niet m’n gezin natuurlijk ;)) en omdat mijn hart bij bordspellen lag, koos ik voor Spellenwijs.nl. Lemmens Marketing staat sindsdien on hold.

Momenteel bestaat m’n werk dus vooral uit bordspellen spelen en erover schrijven. Heerlijk toch!?

Privacyverklaring

Bekijk hier eventueel de privacyverklaring van Spellenwijs.nl

Ideeën of samenwerken?

Ik sta altijd open voor ideeën of leuke samenwerkingen. Wil je dus wat delen? Stuur dan een mailtje naar info[@]spellenwijs.nl! Bedankt alvast :).