Folded Space Insert: Ark Nova

Folded Space Insert: Ark Nova

Als een spel al lang duurt (en ja, Ark Nova duurt al snel 3 uur) dan is het fijn als je kunt besparen op de tijd om het klaar te zetten. Laat de Folded Space insert voor Ark Nova daar nou nét aan bijdragen!

In dit blog laat ik je zien hoe de Folded Space Insert van Ark Nova er uit ziet, vertel ik hoe je de doos moet inrichten en geef ik mijn review.

Voordat je begint met lezen: Folded Space gaf mij de insert voor Ark Nova zodat ik er een interessant blogartikel over kon schrijven. Dit artikel is dus gesponsord. Maar ik heb mijn redactionele vrijheid behouden en volledig zelf bepaald wat ik in dit artikel heb gezegd.

In dit blog:

  1. Algemene informatie
  2. Hoe richt je de doos in?
  3. Insert review
  4. Insert kopen?

1 – Algemene informatie

2 – Hoe richt je de doos in?

Stap 1:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 1

Stap 2:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 2

Stap 3:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 3

Stap 4:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 4

Stap 5:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 5

Stap 6:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 6

Stap 7:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 7

Stap 8:

Folded Space Insert: Ark Nova - Stap 8

3 – Insert Review

Ark Nova is een van de spellen waar dit jaar het meest naar uitgekeken werd. En hoewel er 2 doosjes in de grote doos zaten om wat kleiner materiaal op te bergen, bleef er nog aardig wat speelmateriaal los in de doos of in zakjes. En daarom komt de insert van Folded Space goed van pas.

Wat ik vooral fijn vind is dat in de bijgeleverde doosjes niet alle dierenverblijven bij elkaar pasten. Dat lukt met de nieuwe insert wel. Ook namen de oorspronkelijke doosjes een relatief groot oppervlak in. Met de insert heb je losse bakjes die je makkelijker over de tafel kunt verspreiden.

De insert bestaat uit 2 lagen en vult de doos tot de nok. Dit maakt dat je de doos ook verticaal kunt opbergen.

Folded Space insert voor Ark Nova kopen?

Je kunt deze insert online bestellen bij o.a. Valhallaboardgames.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik je verteld over de Folded Space insert voor Ark Nova. Ik gaf algemene informatie, liet zien hoe je het in de doos moet doen én gaf mijn review.

Wil je er nog iets over weten? Of wil je graag je eigen mening over deze insert delen? Dan hoor ik graag van je in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *