Folded Space Insert: Cascadia

Folded Space Insert Cascadia: Review + Unboxing!

Cascadia behoeft als op zichzelf staand spel eigenlijk geen insert. Toen de uitbreiding kwam vermoedde ik dat een insert nog steeds niet nodig zou zijn. Of had ik dat mis?

In dit blog geef ik algemene informatie, laat ik zien hoe je de organizer stap voor stap in de doos doet en geef ik mijn Folded Space Cascadia insert review!

Voordat je begint met lezen: Folded Space gaf mij deze insert voor het bordspel Cascadia zodat ik er een interessant blogartikel over kon schrijven. Dit artikel is dus gesponsord. Maar ik heb mijn redactionele vrijheid behouden en volledig zelf bepaald wat ik in dit artikel heb gezegd.

In dit blog:

  1. Algemene informatie
  2. Hoe richt je de doos in?
  3. Insert review
  4. Insert kopen?

1 – Algemene informatie

2 – Hoe richt je de doos in?

Met deze Folded Space organizer voor Cascadia past alles netjes in de doos. Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe alles in de doos moet.

Stap 0:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 0

Stap 1:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 1

Stap 2:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 2

Stap 3:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 3

Stap 4:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 4

Stap 5:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 5

Stap 6:

Folded Space Insert Cascadia: Stap 6

3 – Cascadia Folded Space Insert Review

Voor alleen het Cascadia basisspel had ik nooit gedacht een insert nodig te hebben. En toen de uitbreiding eraan kwam dacht ik eigenlijk ook van niet. Totdat ik alles in één doos wilde krijgen. Dat lukte wel (echt waar), maar ik was niet tevreden. De rij met tegels was dusdanig uitgebreid, dat een deel los in de doos kwam te liggen. Meh.

Folded Space Insert Cascadia: 4 Platen

Toen kondigde Folded Space een insert voor Cascadia aan. In kleur!

Het betreft slechts 3 platen (volgens mij heb ik nog nooit een Folded Space insert gehad met zó weinig platen) en toegegeven, het vooruitzicht dat ik de insert snel in elkaar zou zetten was erg fijn. Ik was nog nooit zo snel klaar.

Folded Space Insert Cascadia: In Elkaar Zetten

De insert doet verder wat het moet doen. Het biedt plaats voor de dierkaarten, tegels, herkenningspunten en natuurfiches.

Ik stoei af en toe nog wel met de tegels in hun bakjes. De tegels moeten namelijk echt recht staan, maar de ervaring leert dat ze snel naar links of rechts hekelen. Het gevolg daarvan is dat puntjes omhoog steken en dat maakt dat het niet goed meer past. Je moet dus wel eerst de tegels recht zetten voordat je alles inpakt.

Vaak komt de doos een paar millimeter omhoog, dat is bij deze insert niet het geval. Hij sluit perfect aan. Je kunt de doos ook probleemloos verticaal in de kast zetten. Iets wat ik inmiddels altijd wel verwacht, maar toch fijn is om te ervaren.

Oja, aangezien de doosformaten van het basisspel en Landmarks hetzelfde zijn, kun je kiezen welke doos je uiteindelijk gaat vullen met de insert. Dat kan gewoon bij allebei. Het is dus net welke cover art van Beth Sobel je mooi vindt!

Cascadia Landmarks: op Tafel

4 – Folded Space insert voor Cascadia kopen?

Je kunt deze Folded Space insert online bestellen bij Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik je verteld over de Folded Space insert voor Cascadia. Ik gaf algemene informatie, liet zien hoe je de doos moet inrichten én gaf mijn review.

Wil je er nog iets over weten? Of wil je graag je eigen mening over deze insert delen? Dan hoor ik graag van je in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *