Folded Space Insert: Everdell

Folded Space Insert voor Everdell

In korte tijd werd Everdell een van de meest populaire bordspellen van Nederland. Na de release volgden er 3 grote uitbreidingen en 3 upgrade packs. En dan staan er ook nog eens 2 grote uitbreidingen op de planning!

Veel speelmateriaal dus. Gelukkig heeft Folded Space een insert ontwikkeld waarmee je het speelmateriaal van het basisspel, de eerste 3 uitbreidingen én de 3 upgrade packs netjes kunt opbergen.

In dit blog geef ik wat meer informatie, laat ik je zien hoe de insert in de doos gaat én geef ik mijn review.

Voordat je begint met lezen: Folded Space gaf mij de insert voor Everdell zodat ik er een interessant blogartikel over kon schrijven. Dit artikel is dus gesponsord. Maar ik heb mijn redactionele vrijheid behouden en volledig zelf bepaald wat ik in dit artikel heb gezegd.

In dit blog:

  1. Algemene informatie
  2. Hoe richt je de doos in?
  3. Insert review
  4. Insert kopen?

1 – Algemene informatie

2 – Hoe richt je de doos in?

Let op. Je gebruikt de Folded Space insert van Everdell in de doos van het basisspel. Daarnaast heb je de doos van Pearlbrook nodig om de speelborden, regels en boom in op te bergen. Hieronder zie je stap voor stap hoe je beide dozen moet inpakken.

Stap 1:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 1

Stap 2:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 2

Stap 3:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 3

Stap 4:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 4

Stap 5:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 5

Stap 6:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 6

Stap 7:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 7

Stap 8:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 8

Stap 9:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 9

Stap 10:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 10

Stap 11:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 11

Stap 12:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 12

Stap 13:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 13

Stap 14:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 14

Stap 15:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 15

Stap 16:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 16

Stap 17:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 17

Stap 18:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 18

Stap 19:

Folded Space Insert: Everdell - Stap 19

3 – Insert Review

Ik ben heel blij met de Folded Space organizer voor Everdell. Hij past efficiënt in de doos en ordent de boel goed. Waar ik soms nog weleens moeite heb met het onthouden hoe een insert terug in de doos moet, heb ik daar bij deze insert totaal geen problemen mee.

En voor het overzicht. Het speelmateriaal van de volgende releases kun je hierin opbergen:

Wat ik wel jammer vind is dat niet alles in 1 doos past. Het losse speelmateriaal gaat met de Folded Space bakjes in de doos van het basisspel, de rest in de doos van Pearlbrook.

Toegegeven, dit kan ook niet anders. De doos is gewoon te klein / er is gewoon teveel speelmateriaal. Dit zie ik dus als een luxe probleem. Ik wil het in ieder geval benoemen zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Veel Folded Space inserts passen namelijk wél in één doos.

Tot slot zet ik bij veel andere inserts (zoals de Folded Space van De Kwakzalvers van Kakelenburg en Folded Space van De Verdwenen Ruïnes van Arnak) de bakjes vaak met het speelmateriaal op tafel. Dit doe ik niet bij Everdell. Enerzijds omdat het gewoon niet nodig is en anderzijds omdat ik het niet mooi vind naast zo’n parel als Everdell. Want ja, de grijze bakjes zijn functioneel maar verdienen natuurlijk geen schoonheidsprijs.

Folded Space Insert voor Everdell (Review)

Folded Space insert voor Everdell kopen?

Je kunt deze insert online bestellen bij Valhallaboardgames.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik je verteld over de Folded Space insert voor Everdell. Ik gaf algemene informatie, liet zien hoe je het in de doos moet doen én gaf mijn review.

Wil je er nog iets over weten? Of wil je graag je eigen mening over deze insert delen? Dan hoor ik graag van je in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *