Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg

Regelmatig deel ik foto’s van De Kwakzalvers van Kakelenburg op m’n Instagram en Facebook. Naar aanleiding van die posts krijg ik vaak wat vragen over de bakjes die ik gebruik. Nou, deze bakjes zijn dus van Folded Space. Zij maken bordspel inserts die het klaarzetten en opruimen (meestal) makkelijker maken.

In dit blog laat ik je zien hoe de Folded Space Insert van De Kwakzalvers van Kakelenburg er uit ziet, vertel ik hoe je de doos moet inrichten en geef ik mijn review.

Voordat je begint met lezen: Folded Space gaf mij de insert voor De Kwakzalvers van Kakelenburg zodat ik er een interessant blogartikel over kon schrijven. Dit artikel is dus gesponsord. Maar ik heb mijn redactionele vrijheid behouden en volledig zelf bepaald wat ik in dit artikel heb gezegd.

In dit blog:

  1. Algemene informatie
  2. Hoe richt je de doos in?
  3. Insert review
  4. Insert kopen?

1 – Algemene informatie

2 – Hoe richt je de doos in?

Stap 1:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 1

Stap 2:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 2

Stap 3:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 3

Stap 4:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 4

Stap 5:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 5

Stap 6:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 6

Stap 7:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 7

Stap 8:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 8

Stap 9:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 9

Stap 10:

Folded Space Insert: De Kwakzalvers van Kakelenburg - Stap 10

3 – Insert Review

Ik ben heel erg te spreken over de Folded Space insert voor De Kwakzalvers van Kakelenburg. Het grootste voordeel is dat je niet alle fiches meer uit zakjes hoeft te halen, maar dat je de bakjes makkelijk en snel op tafel zet. Ook is het heel fijn dat de Kwakzalvers van Kakelenburg uitbreidingen De Kruidenheksen en De Alchemisten er in passen.

De insert is zó ontworpen dat de doos ook rechtop kan staan zónder dat het speelmateriaal zich door de doos verspreidt. Bij mij gebeurt dit helaas af en toe nog wel. Het is vooral vervelend als fiches met waarde 1 bij de fiches met waarde 2 of 4 (van dezelfde kleur) in de bak komen (of andersom natuurlijk). Dan moet je tijdens het spel goed kijken of je wel het juiste fiche pakt.

De Kwakzalvers van Kakelenburg met Folded Space Bakjes

Leg je de doos altijd plat? Dan is deze insert sowieso een dikke aanrader!

Folded Space insert voor Kwakzalvers kopen?

Je kunt deze insert online bestellen bij o.a. Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik je verteld over de Folded Space insert voor De Kwakzalvers van Kakelenburg. Ik gaf algemene informatie, liet zien hoe je het in de doos moet doen én gaf mijn review.

Wil je er nog iets over weten? Of wil je graag je eigen mening over deze insert delen? Dan hoor ik graag van je in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *