Folded Space Insert: Sagrada

Folded Space Insert: Sagrada

In principe is er niks mis met de standaard inlay die in de doos van Sagrada zit. Sterker nog, als je de uitbreiding voor 5-6 spelers hebt past die er zelfs bij in. Na de uitbreiding “Passion” ging dat echter niet meer. Tijd voor een organizer.

In dit blog vertel ik je meer over de Folded Space insert voor Sagrada!

Voordat je begint met lezen: Folded Space gaf mij de insert voor Sagrada zodat ik er een interessant blogartikel over kon schrijven. Dit artikel is dus gesponsord. Maar ik heb mijn redactionele vrijheid behouden en volledig zelf bepaald wat ik in dit artikel heb gezegd.

In dit blog:

  1. Algemene informatie
  2. Hoe richt je de doos in?
  3. Insert review
  4. Insert kopen?

1 – Algemene informatie

2 – Hoe richt je de doos in?

Met deze Folded Space organizer voor Sagrada past alles netjes in de doos. Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe alles in de doos moet:

Stap 1:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 1

Stap 2:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 2

Stap 3:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 3

Stap 4:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 4

Stap 5:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 5

Stap 6:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 6

Stap 7:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 7

Stap 8:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 8

Stap 9:

Folded Space Sagrada Insert: Stap 9

3 – Bitoku Insert Review

Vorig jaar kwam Glory, de laatste uitbreiding voor Sagrada binnen ‘The Great Facades’, uit in de spellenwereld. Daarmee telt Sagrada 4 uitbreidingen. Toegegeven, ik kon deze insert na de 2e uitbreiding al gebruiken. Ach, beter laat dan nooit.

De Folded Space insert FS-SGRDA is geschikt om het basisspel én alle uitbreidingen netjes op te bergen. Meestal kun je bakjes van inserts tijdens het spel gebruiken. Dat is bij Sagrada niet het geval. Deze insert dient enkel en alleen om alles netjes in één doos te krijgen. En daar slaagt het goed in.

Funfact: deze insert was al gemaakt vóórdat Glory uitkwam en toch past die uitbreiding er in. Goed over nagedacht of een beetje geluk gehad ;)?

Graag vermeld ik nog het volgende. Mijn vrouw en ik speelden Sagrada vaak met z’n tweeën. We bewaarden dan alle uitgezochte dobbelstenen in de zak. Dan hoefde je ze de volgende keer niet opnieuw uit te zoeken. Met deze insert past de zak echter niet met dobbelstenen in de doos. Dat betekent dat je na elk potje de dobbelstenen moet opruimen en voor elk potje moet verzamelen.

De insert sluit netjes tegen de deksel. Dit betekent dat je de doos met een gerust hart kunt vervoeren en verticaal in je kast kunt stallen. Het speelmateriaal zal namelijk gewoon op z’n plek blijven liggen.

Folded Space insert voor Sagrada kopen?

Je kunt deze insert online bestellen bij Amazon.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik je verteld over de Folded Space insert voor Sagrada. Ik gaf algemene informatie, liet zien hoe je het in de doos moet doen én gaf mijn review.

Wil je er nog iets over weten? Of wil je graag je eigen mening over deze insert delen? Dan hoor ik graag van je in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *