De 10 Leukste Gezelschapsspellen voor 6 Personen

Leuke Spellen Voor 6 Personen

Ik heb het geluk dat ik meerdere groepjes heb met vrienden en familie waar ik leuke gezelschapsspellen mee kan doen. Één van die groepjes bestaat zelfs uit 6 personen, inclusief mijzelf.

Maar eerlijk gezegd was het niet altijd even makkelijk om een geschikt gezelschapsspel voor 6 personen te vinden. Na jaren spelen en uitproberen zijn er toch een aantal spellen die bij ons allemaal in de smaak vallen.

In dit blog deel ik een aantal van die gezelschapsspellen met je. Mocht jij dus ook een groepje hebben met 6 personen? Laat je dan inspireren door de spellen in dit blog!

Voordat je begint met lezen: de meeste gezelschapsspellen voor 6 personen in dit blog zijn gesponsord door uitgevers. Ik kreeg ze eerder om er een review over te schrijven of omdat ik het waardige spellen vond om aan dit blog met bordspellen voor 6 spelers toe te voegen. Ondanks de sponsoring heb ik de inhoud van dit blog dus helemaal zelf bepaald.

Keer op Keer

Keer op Keer Dobbelspel: op Tafel

Keer op Keer Dobbelspel: Dobbelstenen

Keer op Keer Dobbelspel: Kruisjes op Scorevel

Keer op Keer Dobbelspel: Gebruikte Jokers

Keer op Keer Dobbelspel: Eindscore met Bonussen

Keer op Keer Dobbelspel: Eindscore

Keer op Keer Dobbelspel: Ingevulde Scorevelletjes

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 1-6 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: DobbelspelRoll & write

Als je aan de beurt bent dobbel je met 6 dobbelstenen (3 met een gekleurde kruisen en 3 met getallen 1 t/m 5 en een joker). De actieve speler kiest 1 set van kruis en getal en kruist het aantal kruizen in die kleur aan op zijn of haar scoreformulier. De passieve spelers mogen een set kiezen uit de overgebleven dobbelstenen. Volle kolommen, kleuren en ongebruikte jokers leveren punten op. De speler met de meeste punten wint.

> Bekijk hier m’n uitgebreide Keer op Keer review !

Keer op Keer zit qua niveau tussen Qwixx en Clever in. Het heeft niet zo’n hoge geluksfactor als Qwixx, maar behoeft ook niet zoveel tactiek als Clever. Over het algemeen merk ik dat Keer op Keer goed in de smaak valt bij mensen die minder vaak spellen spelen. Het grootste voordeel van dit 999 Games dobbelspel? Je speelt allemaal tegelijk. Spelers blijven betrokken en hoeven dus niet lang te wachten. Een ideaal spelletje voor 6 personen!

Je kunt dit leuke spelletje voor 6 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Railroad Ink

Railroad Ink: Natuurgroene Versie op Tafel

Welke Railroad Ink uitbreiding?

Railroad Ink: Dobbelstenen van Uitbreidingen

Railroad Ink: Dobbelstenen Gooien

Railroad Ink - Vuurrode Versie met Vulkanen

Railroad Ink - Vuurrode Versie met Meteoren

Railroad Ink - Diepblauwe Versie met Rivieren

Railroad Ink - Diepblauwe Versie met Meren

Railroad Ink Challenge - Natuurgroene Versie met Wandelpaden

Railroad Ink Challenge - Natuurgroene Versie met Bossen

Railroad Ink Challenge - Goudgele Versie met Woestijnen

Railroad Ink Challenge - Goudgele Versie met Ravijnen

NB: De foto’s tonen foto’s van alle 4 Railroad Ink’s. Echter, alleen de Rode en Blauwe versie zijn geschikt voor 6 personen! Als je 2 exemplaren van Geel of Groen hebt, kun je die wel combineren om het met 6 (of zelfs 8) spelers te doen.

 • Uitgever: White Goblin Games
 • Aantal spelers: 1-6 Personen (Red & Blue)
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: DobbelspelRoll & write

Elke ronde worden alle witte (en eventueel 2 gekleurde) dobbelstenen geworpen. Daarna moet iedereen, conform enkele regels, de resultaten (wegen, spoorwegen, stations, enzovoorts) op hun scoreformulier tekenen. Na X aantal rondes scoor je punten voor verbonden uitgangen, je langste snelweg, je langste treinspoor en elk centrale veld dat je ingekleurd hebt. Onjuiste eindes leveren minpunten op. De speler met de meeste punten wint.

> Bekijk hier m’n uitgebreide Railroad Ink review !

Ik vind Railroad Ink een toegankelijke en bovendien veelzijdige roll & write. Het spelverloop is erg eenvoudig en iedereen is altijd aan de beurt. In één doosje zit al wat variatie. Door extra uitbreidingen kun je nóg meer variëren. En dan kun je ook nog eens edities combineren om het met meer dan 6 spelers te doen en/of andere spelmodi te proberen. De enige die ik Railroad Ink niet zou aanraden zijn spelers die de fijne motoriek niet onder controle hebben (anders wordt het een kliederboel op je tableau).

Je kunt deze leuke dobbelspellen voor 6 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

King of Tokyo

King of Tokyo: op Tafel

King of Tokyo: De Monsters

King of Tokyo: Dobbelstenen Gooien

King of Tokyo: Geworpen Dobbelstenen

King of Tokyo: Alienoid op Tafel

King of Tokyo: Aan Levenspunten Draaien

King of Tokyo: met 3 Spelers

King of Tokyo: Dood Symbool

King of Tokyo: Meka Dragon op Tafel

King of Tokyo: Extra Dobbelsteen

King of Tokyo: Cyber Kitty Speelveld

King of Tokyo: Krachtkaarten op Tafel

 • Uitgever: IELLO
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Speelduur: 30-45 Minuten
 • Soort Spel: Push your luck – Take That

In King of Tokyo kruipen de spelers in de huid van een reusachtig monster dat het gevaarlijkste monster van Tokyo wil worden. Tijdens je beurt gooi je 3x met maximaal 6 dobbelstenen. Na een worp mag je dobbelstenen opzij leggen en/of opzij gelegde dobbelstenen opnieuw gooien. Na een 3e worp moet je genoegen nemen met het resultaat.

Het resultaat kan punten opleveren, energie om extra krachten te kopen, hartjes om jezelf te genezen en klauwtjes om andere spelers aan te vallen. Spelers die in Tokyo staan worden altijd aangevallen door de spelers buiten Tokyo en visa versa. Verlies je al je levenspunten? Dan lig je uit het spel. Het monster dat als laatste overblijft óf als eerste 20 prestigepunten haalt, wint het spel.

> Lees hier mijn uitgebreide King of Tokyo bordspel review!

Hoewel King of Tokyo geen persoonlijke favoriet is, vind ik het wel een monsterlijk goed spel. En dat komt omdat het gewoon goed in elkaar steekt. Het thema geeft niet alleen smoel aan het geheel, maar maakt hetgeen wat je doet bijna vanzelfsprekend. De regels zijn verder eenvoudig (helemaal als je Yahtzee aanhaalt om de werking van de dobbelstenen uit te leggen), beurten zijn kort en er is veel spraakmakende interactie over en weer. Waarom is het dan geen persoonlijke favoriet? Omdat ik geen fan ben van speler-eliminatie en liever een tactischer of strategischer spel speel. Als je dat niet erg vindt is dit een geweldig spel voor 6 personen.

Je kunt dit bordspel voor 6 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Libertalia: De Winden van Galecrest

Libertalia (De Winden van Galecrest): op Tafel

Libertalia (De Winden van Galecrest): Kaarten op Hand

Libertalia (De Winden van Galecrest): Buitfiches op het Speelbord

Libertalia (De Winden van Galecrest): van Bovenaf

Libertalia (De Winden van Galecrest): Speelmateriaal voor een Speler

Libertalia (De Winden van Galecrest): Reputatiespoor

Libertalia (De Winden van Galecrest): Eindscores

Libertalia (De Winden van Galecrest): Bemanning op Tafel

Libertalia (De Winden van Galecrest): Buitfiches op het Speelbord 2

Libertalia (De Winden van Galecrest): Buidel met Fiches

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 1-6 personen
 • Vanaf leeftijd: 14 jaar
 • Speelduur: 45 minuten
 • Soort spel: Hand Management – Take That!

In Libertalia: De Winden van Galecrest speel je elke beurt 1 karakterkaart op het speelbord. Deze zal het eiland bezoeken. Afhankelijk van de rang worden dag-, schemer- en nachteigenschappen geactiveerd en buitfiches buitgemaakt. Op deze manier verdienen spelers diverse beloningen, maar het belangrijkste om te verdienen zijn dubloenen. De speler die na 3 rondes de meeste dubloenen heeft wint!

> Lees hier mijn uitgebreide Libertalia: De Winden van Galecrest review!

Ik vind Libertalia: De Winden van Galecrest een goed spel. Het is verrassend eenvoudig en daardoor toegankelijk voor minder ervaren bordspelers. Je hebt veel variatiemogelijkheden en het spelverloop steekt opvallend goed in elkaar. Slijp wel je zwaarden van tevoren, want je zult een ander soms kwaad moeten doen (en zij jou). Persoonlijk vind ik dat het spel het beste tot zijn recht komt als je met 4 of meer personen speelt. Met 6 spelers komt de interactie het beste tot zijn recht.

Je kunt dit gezelschapsspel voor 6 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl en Spelhuis.be.

HEAT: Pedal to the Metal

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: op Tafel

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Schakelen

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Kaarten op Tafel Leggen

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Kaarten Spelen

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Raceauto Vooruit Schuiven

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Versnelling Dicteert Aantal Kaarten

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Upgrade Kaart Afleggen

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Raceauto's op de Baan

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: HEAT Kaarten Betalen

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Legendarische Coureurs Kaart Open Draaien

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Raceauto's in Bocht

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Baan met Wegomstandighedenfiches

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Raceauto over Finish

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Weerkaart op Speelbord

HEAT Pedal to the Metal Bordspel: Eindscores

 • Uitgever: Days of Wonder
 • Aantal spelers: 1-6 Personen
 • Vanaf leeftijd: 10 jaar
 • Speelduur: 30-60 minuten
 • Soort spel: Race

In het bordspel HEAT hebben alle spelers elke ronde 7 handkaarten. Ze zetten tegelijkertijd hun pook in de gewenste versnelling en spelen zoveel kaarten als de versnelling aangeeft. De speler wiens raceauto aan kop staat speelt eerst. Door kaarten te spelen racet je auto over het circuit. Schakel wel tijdig terug, want je wil niet te hard door de bocht. Je kunt heat kaarten aan je deck toevoegen om eenmalig nét iets harder te gaan. Echter, dit komt met een prijs. Deze kaarten vullen je hand want je mag ze niet spelen. Je kunt ze alleen afleggen in een lagere versnelling.

Je hebt 4 racecircuits en meerdere modules waarmee je o.a. je auto kunt pimpen, kunstmatige spelers kunt toevoegen, het weer van invloed kunt laten zien én zelfs een kampioenschap kunt spelen. Voor elk circuit geldt: zodra een speler over de finish geraakt, wint de speler die in deze ronde het verst over de finish komt.

> Lees hier mijn uitgebreide HEAT Pedal to the Metal review!

Ik vind HEAT: Pedal to the Metal een verrassend leuk race spel over Formule 1 in de jaren 60′. Vincent Dutrait slaagt er met zijn warme illustraties goed in om het sixties gevoel over te brengen. De spelregels hadden van mij duidelijker (lees: specifieker) gemogen, maar ondanks dat is het spel relatief eenvoudig. Hoewel je wat geluk moet hebben met de ‘draws’, was ik verbaasd over hoeveel grip je tijdens het spel op je deck kunt houden én tactisch kunt spelen. Ik vind HEAT het leukst met 6 raceauto’s op de baan omdat zo de kans op onverwachte slipstreams wordt vergroot. En dankzij de (totaal niet bewerkelijke) kunstmatige coureurs hoef je niet eens 6 spelers te hebben. Tot slot biedt HEAT veel variatie-mogelijkheden.

Je kunt dit bordspel voor 6 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Tiny Towns

Tiny Towns Bordspel: op Tafel

Tiny Towns Bordspel: Cottage Bouwen Deel 1

Tiny Towns Bordspel: Cottage Bouwen Deel 2

Tiny Towns Bordspel: Cottage Bouwen Deel 3

Tiny Towns Bordspel: Onbebouwd Monument

Tiny Towns Bordspel: Stad

Tiny Towns Bordspel: Afgebouwde Stad

Tiny Towns Bordspel: Soorten Gebouwen

Tiny Towns Bordspel: Soorten Gebouwen

Tiny Towns Bordspel: Gebouwen in Stad

Tiny Towns Bordspel: Gebouwen in Stad

Tiny Towns Bordspel: Eindscores

 • Uitgever: White Goblin Games
 • Aantal spelers: 1-6 Personen
 • Vanaf leeftijd: 10 jaar
 • Speelduur: 45 minuten
 • Soort spel: Pattern Building – Follow

Met Tiny Towns krijgt elke speler een tableau met 16 vierkantjes (4×4). Gedurende het spel ga je blokjes op het tableau plaatsen, om gebouwen te creëren. Elk gebouw dat je maakt levert weer punten op. Sterker nog, er zijn mooie combinaties te maken. De catch? Spelers bepalen om de beurt welke kleur blokje iedereen moet plaatsen. Slaag jij er in om je kleine stad zo efficiënt mogelijk te bouwen?

> Lees hier mijn uitgebreide Tiny Towns review!

Tiny Towns is een van de meest toegankelijke bordspellen voor 6 personen. Dit komt o.a. door de eenvoud, doch uitdaging die het biedt. De spelregels stellen niks voor. Het spelverloop daarentegen wél. Je moet goed puzzelen, scenario’s open houden en vooruit blijven denken. Daarnaast biedt Tiny Towns veel mogelijkheden om te variëren, wat de herspeelbaarheid ten goede komt. En omdat spelers simultaan aan de beurt zijn, is er weinig downtime en dat komt ten goede van de speelduur!

Je kunt dit bordspel voor 6 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

The Hunger

The Hunger Bordspel: op Tafel

The Hunger Bordspel: Terug naar het Kasteel

The Hunger Bordspel: Vampierfiche Verplaatsen

The Hunger Bordspel: Rozen in Labyrinth

The Hunger Bordspel: Missietegels Nemen

The Hunger Bordspel: Verplaatsing Eindigen bij Bonusfiche

The Hunger Bordspel: Jagen

The Hunger Bordspel: Speelgebied met Verteerde Mensen

The Hunger Bordspel: Gespeelde Magische Bondgenoten

The Hunger Bordspel: Gespeelde Kaarten

The Hunger Bordspel: Eindscores

 • Uitgever: Geronimo Games
 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen
 • Vanaf leeftijd: 12 jaar
 • Speelduur: 75 minuten
 • Soort spel: Race – Push Your Luck

The Hunger is een deckbuilding spel waarin elke speler een vampier is, die er een nacht op uit gaat om te jagen. Elke ronde speel je 3 kaarten uit je deck. Daarmee mag je een aantal stappen op het bord bewegen én/of eenmalig jagen. Op het bord kun je bonussen, missies en punten verdienen. Tijdens de jacht verzamel je nieuwe kaarten voor je deck: mensen, bondgenoten en extra krachten.

Maar pas op. Na 15 rondes eindigt de nacht en dan moet je als vampier weer terug in het kasteel zijn. Lukt dat niet? Dan verbrand je door de zon en doe je niet meer mee voor de winst. De catch? Mensen leveren punten op, maar zijn niet snel. Ze vertragen je tijdens de terugreis naar het kasteel. Dus… hoever ben jij bereid te gaan? Uiteindelijk wint de speler met de meeste punten.

> Lees hier mijn uitgebreide The Hunger bordspel review!

Ik vind The Hunger een bordspel met een intrigerend thema en populaire mechanismen. Het zorgvuldig opbouwen van je deck (je wil niet alle kaarten) is uitdagend, het race element zorgt voor leuke concurrentie en het push your luck mechanisme biedt de nodige spanning. Hoewel de beloning van een gokje wagen groter had mogen zijn (het is immers bloedlink om ver van het kasteel te geraken), stoort het mij niet en blijf ik graag m’n tanden in dit spel zetten!

Je kunt dit bordspel voor 6 spelers o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl en Spelhuis.be.

Disney Villainous

Disney Villainous Bordspel: op Tafel

Disney Villainous Bordspel: Prins John Kaarten

Disney Villainous Bordspel: Prins John Helden

Disney Villainous Bordspel: Jafar Kaarten

Disney Villainous Bordspel: Jafar Helden

Disney Villainous Bordspel: Kapitein Haak Kaarten

Disney Villainous Bordspel: Kapitein Haak Helden

Disney Villainous Bordspel: Malefide Kaarten

Disney Villainous Bordspel: Malefide Helden

Disney Villainous Bordspel: Speelstukken

 • Uitgever: Ravensburger
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 60-120 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Take That

In Disney Villainous kruipen de spelers elk in de huid van een Disney schurk. Je kunt kiezen uit Ursula, Hartenvrouw, Prins John, Malafide, Jafar of Kapitein Haak (ontdek welke andere schurken in de Disney Villainous uitbreidingen zitten). Spelers zijn na elkaar aan de beurt. Tijdens je beurt verplaats je het speelfiguur naar een vak op je spelersbord en voert alle aangegeven acties uit. Met deze acties kun je sterker worden en dichter bij je doel geraken, of juist de helden uit bijbehorende Disney films naar je tegenstanders sturen. Puur om hen te dwarsbomen. De speler die als eerste zijn of haar doel haalt wint.

> Lees hier mijn uitgebreide Disney Villainous review.

Disney Villainous biedt, vooral met veel spelers, een spraakmakend spel boordevol spanning, intriges en bedrog. Ik vind het ontzettend knap hoe de krachten en zwaktes van elke schurk in het spelmechanisme zitten verweven. Hoewel de ene schurk ietwat sterker kan zijn dan de ander, blijft dit spel voor 6 personen een oprecht hommage aan al die schurken waarmee velen van ons zijn opgegroeid. Maar ik heb wel een voorliefde voor Disney. Mijn beeld kan dus vertekend zijn… Mwuahahaahahaaha

Je kunt dit spel voor 6 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be. Let op: alleen verkrijgbaar in het Engels.

Stella: Dixit Universe

Stella Dixit Universe Spel: op Tafel

Stella Dixit Universe Spel: Trekstapels en Kaarten op Tafel

Stella Dixit Universe Spel: Associëren

Stella Dixit Universe Spel: Kruisjes Zetten

Stella Dixit Universe Spel: Kaarten op Tafel

Stella Dixit Universe Spel: Rondefiches Draaien

Stella Dixit Universe Spel: Punten Scoren

Stella Dixit Universe Spel: Eindscores

Stella Dixit Universe Spel: Schrijfbord op Tafel

Stella Dixit Universe Spel: Schrijfbord Uitvegen

 • Uitgever: Days of Wonder
 • Aantal spelers: 3-6 Personen
 • Speelduur: 30-45 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Partyspel

In Stella: Dixit Universe liggen er 15 geïllustreerde kaarten op tafel. Elke ronde draai je een kaart met een woord open, daarna kruisen spelers heimelijk op hun spelersbordje aan welke kaarten zij associëren met dat woord. Vervolgens wijzen jullie om de beurt een kaart aan. Afhankelijk van het aantal andere spelers die ‘m ook heeft aangekruist, krijg je punten. Is er niemand anders? Dan krijg je 0 punten. Elke ronde verdien je sterren. Wie na 4 rondes de meeste sterren heeft wint het spel.

> Bekijk hier mijn uitgebreide Stella Dixit Universe review !

Ik vind Stella een goed bedachte partygame die het Dixit universum wat toegankelijker maakt. Niet iedereen, en zeker kinderen niet, wil creatief bezig zijn (zoals in Dixit) en in Stella hoeft dat ook niet. Je hoeft geen hints te bedenken, slechts associaties te zoeken. Dat maakt Stella lekker luchtig en ideaal voor avondjes waar je al wat vroeger naar dromenland wil. Ook Stella is er leuk met z’n zessen!

Je kunt dit bordspel voor 6 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl en Spelhuis.be.

Ticket to Ride: Asia

Ticket to Ride Asia: op Tafel

Ticket to Ride Asia: Verdeling Treintjes en Kaarten

Ticket to Ride Asia: Gedeelde Kaarten op Houder

Ticket to Ride Asia: Gedekte Kaarten

Ticket to Ride Asia: Gedeelde Kaarten op Standaard

Ticket to Ride Asia: Te Verdienen Punten

Ticket to Ride Asia: Zuid-Oost Azië

Ticket to Ride Asia: Noord-West Azië

Ticket to Ride Asia: Overzicht Bord

 • Uitgever: Days of Wonder
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 30-60 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Semi Coöperatief

Ticket to Ride behoort tot de meest populaire bordspellen ter wereld. Er zijn dan ook talloze Ticket to Ride uitbreidingen op de markt verschenen. Het idee is bijna altijd hetzelfde. Verzamel kaarten, bouw treintjes en haal bestemmingen. Daarnaast voegt het iets nieuws toe. Bij Asia is de toevoeging dat je teams van 2 personen maakt. Elke teamgenoot krijgt eigen treintjes, bestemmingskaarten en treinkaarten. Je deelt er ook een paar. Zonder te praten moeten jullie proberen om bestemmingskaarten te halen. Het team met de meeste punten wint.

Sinds ik Ticket to Ride kende vond ik het altijd jammer dat je dit niet met 6 personen kon spelen. En toen kwam daar Asia. De beperkte communicatie schrok eerst af, maar al snel bleek dat het juist een leuke, unieke draai gaf aan de interactie die het oorspronkelijke spel biedt. Het wordt allemaal nóg spannender. Je teamgenoot kan je helpen, maar je ook finaal af laten gaan… Dit concept mag niet ontbreken in mijn blog met bordspellen voor 6 personen.

Je kunt deze uitbreiding om Ticket to Ride met 6 personen te spelen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

Bovenstaand overzicht is slechts een greep uit de grote hoeveelheid gezelschapsspellen voor 6 personen.

Er zijn er ongetwijfeld meer, maar ik streef er niet naar een totaalbeeld te geven.

Mijn doel is om jou te inspireren tot mogelijke nieuwe spellen om met zijn 6en te doen.

Weet jij zelf nog meer leuke spellen voor 6 spelers? Deel ze dan hieronder in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *