De 12 Leukste Kaartspellen voor 4 Personen!

Leuke Kaartspellen voor 4 Personen

Een groep van 4 vrienden. Een gezin van 4 familieleden. Een groep van 4 collega’s in de kantine of tijdens de borrel… hoe jouw groep van vier ook wordt samengesteld, een kaartspel met 4 personen kun je goed gebruiken.

In dit blog deel ik 12 leuke kaartspellen voor 4 personen met je (die je meestal ook nog met andere spelersaantallen kunt doen)!

Voordat je begint met lezen: enkele kaartspelletjes in dit blog zijn gesponsord door uitgevers. Ik heb de spellen zelf gevraagd. Niet alleen zodat ik zelf foto’s kon maken, maar ook omdat ik ze eerder heb gespeeld bij anderen en ik het waardige kaartspellen voor 4 personen vind. Ondanks de sponsoring heb ik de inhoud van dit blog dus helemaal zelf bepaald.

Hanabi

Hanabi Spel: op Tafel

Hanabi Spel: Eigen Handkaarten zijn Niet Zichtbaar

Hanabi Spel: Andermans Handkaarten zijn Zichtbaar

Hanabi Spel: Vuurwerkkaarten op Stapels

Hanabi Spel: Blauwe Fiches in Deksel Doen

Hanabi Spel: Nieuwe Kaart Pakken

Hanabi Spel: Rode Fiches in Deksel Doen

Hanabi is een coöperatief memory spel waarin je beperkt mag communiceren. Elke speler krijgt 5 vuurwerkkaarten die hij of zij met de rug naar zich toe houdt. Je ziet dus alleen andermans kaarten, niet die van jezelf. Tijdens je beurt mag je een kaart uit je hand spelen of iemand informatie geven over één kleur of over één waarde van de kaarten in zijn of haar hand. Het doel is om voor elke kleur vuurwerkkaart een oplopende stapel van 1 t/m 5 te maken voordat de trekstapel leeg is.

Ik houd alleen van coöperatieve spellen waarbij ieders aandeel even groot is. Coop games waarbij 1 of 2 spelers alles kunnen bepalen vind ik niet zo leuk. Hanabi valt in de eerste categorie en is in mijn optiek een geweldig memory spel voor oudere kinderen en volwassenen. Wat ik tof vind is dat je na enkele potjes echt goed op elkaar ingespeeld raakt. Persoonlijk vind ik ‘m ’t leukste met 4 spelers.

Je kunt dit kaartspelletje voor 4 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Beverbende

Beverbende Kaartspel: op Tafel

Beverbende Kaartspel: Kaart Bekijken

Beverbende Kaartspel: Kaart Trekken

Beverbende Kaartspel: Kaart Getrokken

Beverbende Kaartspel: Kaart Afleggen

Beverbende Kaartspel: Kaarten Opendraaien

Beverbende Kaartspel: Speciale Kaart tussen Laatste Kaarten

Beverbende Kaartspel: Kaarten op Elkaar

Beverbende Kaartspel: Aflegstapel

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 6 Jaar
 • Soort: Memory spel

In Beverbende speel je met getalkaarten (0-9) en speciale kaarten. Je begint met 4 gedekte kaarten waarvan je weet wat de buitenste 2 zijn. Tijdens je beurt pak je steeds een kaart en die kun je bijvoorbeeld afleggen, omruilen met een eigen kaart óf spelen (bij een speciale kaart) om kaarten met anderen te ruilen of je eigen kaarten te bekijken. Een ronde eindigt als iemand op de tafel klopt (en dus denkt dat hij of zij de minste punten heeft). De speler die na X aantal rondes de minste punten heeft wint.

> Check hier m’n uitgebreide Beverbende review!

In dit leuke kinderspel voor 4 personen speel je met meerdere, blinde kaarten. Je weet niet precies wat je eigen kaarten zijn én niet wat de kaarten van je tegenstanders zijn. Gelukkig kun je met speciale effecten wat informatie krijgen, maar het komt er op neer dat je onder aan de streep veel moet onthouden. En met 3 spelers is dat nog wel te doen. Met 4 ook, maar dan wordt het uitdagender. Met meer dan 4 wordt het écht lastig (of maakt ouderdom gewoon dat ik dingen slechter onthoud ;))? (Psst, check hier m’n Beverbende tips en tactieken!)

Je kunt dit leuke kaartspel voor 4 personen o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

UNO

UNO Kaartspel: op Tafel

UNO Kaartspel: Handkaarten

UNO Kaartspel: Gele 9 op Aflegstapel

UNO Kaartspel: Tegenovergestelde Richting op Aflegstapel

UNO Kaartspel: Joker op Aflegstapel

UNO Kaartspel: 2 Pakken op Aflegstapel

UNO Kaartspel: Joker en 4 Pakken op Aflegstapel

 • Uitgever: Mattel
 • Aantal spelers: 2-10 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 7 Jaar
 • Soort: Take that + Pesten

UNO lijkt op het kaartspel ‘Pesten’. Elke beurt moet je een kaart op de aflegstapel leggen. Deze moet dezelfde kleur, getal of symbool hebben als de kaart eronder. Symbolen zijn actiekaarten waarmee je o.a. de beurtvolgorde kan omdraaien, spelers extra kaarten kan laten pakken en een beurt overslaan. De speler die al zijn of haar kaarten als eerste kwijt is, wint het potje en krijgt de waarde van andermans kaarten als punten. De speler die als eerste 500 punten haalt wint UNO.

Ik had altijd een hekel aan Pesten, omdat iedereen eigen huisregels had. Bij UNO staan de regels gewoon vast (want check de spelregels). Ook is het leuk dat je meerdere potjes achter elkaar doet om aan die 500 punten te komen. Enfin, UNO is hét spelletje waarbij kinderen leren hoe ze een ander soms moeten dwarsbomen. Je kunt dit met maar liefst 10 spelers doen, al vind ik het fijner spelen met 4 of 5 spelers. Oja, suf genoeg is de normale UNO alleen voor rechtshandigen (al is er ook een linkshandige editie).

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

L.A.M.A.

LAMA Kaartspel: op Tafel

LAMA Kaartspel: Verzamelde Puntenfiches

LAMA Kaartspel: Aflegstapel

LAMA Kaartspel: Handkaarten

LAMA Kaartspel: Kaarten

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Hand Management

L.A.M.A. betekent Leg Alle Minpunten Af. En dat is precies wat je met dit kaartspel moet doen. Spelers leggen om de beurt een kaart uit hun hand af op de aflegstapel. Deze kaart moet gelijk of hoger zijn dan de kaart die er al ligt. Een L.A.M.A. kaart mag je altijd spelen. Hier moet vervolgens een 1 op. Je mag altijd een kaart pakken of passen in plaats van een kaart spelen. Maar let op! Als je niet meer kunt of als iemand anders zijn hand uitspeelt, dan is de ronde afgelopen en krijg je zoveel minpunten als de waarde van je handkaarten. Zodra een speler 40 minpunten heeft, wint de speler met de minste punten.

Ik sta elke weer versteld van hoe populair een simpel kaartspelletje als L.A.M.A. kan zijn. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Het is eenvoudig, kort en door de aanwezige geluksfactor kan iedereen in principe winnen. Dat maakt dit spelletje onmiskenbaar toegankelijk voor het brede publiek. Je kunt dit kaartspel goed spelen met alle spelersaantallen, maar mijn persoonlijke voorkeur heeft 3 of 4 personen.

Je kunt dit kaartspel voor 4 spelers o.a. bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Taco Cat Goat Cheese Pizza

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): op Tafel

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Aflegstapel

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Trekstapel

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Kaart Opendraaien

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Kaart Neerleggen

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): op Stapel Slaan

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Speciale Kaarten

Taco Cat Goat Cheese Pizza (Reactiespel): Kaarten

 • Uitgever: Geronimo Games
 • Aantal spelers: 2-8 Personen
 • Speelduur: 10-30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Reactiespel

Met dit reactiespel krijgt elke speler een stapel kaarten waar taco’s, katten, geiten, kazen en pizza’s op staan. De startspeler draait een kaart open en zegt Taco. De tweede speler draait een kaart open en zegt Cat. De derde speler zegt Goat. Enzovoorts. Komt de afbeelding overeen met wat er wordt gezegd? Dan moet iedereen op de kaart slaan. De langzaamste speler krijgt alle kaarten in zijn of haar trekstapel. De speler die als eerste zijn of haar stapel leeg heeft, wint het spel.

Het leuke aan Taco Cat Goat Cheese Pizza is dat je de tafel rond gaat. Het spanningsveld verplaatst zich over de tafel. Hierdoor krijgt dit reactiespel een soort extra dimensie. Persoonlijk vind ik dit een van de grappigere spellen in dit blog. En dat komt niet alleen door het leuke artwork, maar ook door het chaotische spelverloop. Zorg alleen wel even dat je nagels knipt en ringen af doet ;). Je kunt dit met meer spelers doen, maar omdat iedereen op de kaart moet kunnen slaan vind ik dat je dit kaartspelletje het beste met 4 spelers kunt doen.

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Unbeetable

Unbeetable Spel: op Tafel

Unbeetable Spel: Compost onder Kaart Leggen

Unbeetable Spel: Hand Aanvullen tot 5

Unbeetable Spel: Plant in Moestuin Leggen

Unbeetable Spel: Onkruid in m'n Tuin

Unbeetable Spel: Aflegstapel

Unbeetable Spel: Nieuw Seizoen

Unbeetable Spel: Andere Speler Bladluis Geven

Unbeetable Spel: Kaarten op Hand

Unbeetable Spel: Speelgebied

Unbeetable Spel: Plant met Schep Verwijderen

Unbeetable Spel: Punten aan Einde van het Spel

 • Uitgever: Jolly Dutch
 • Aantal spelers: 2-4 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Hand Management + Push Your Luck

In Unbeetable heeft elke speler een moestuin. Tijdens je beurt mag je plantenkaarten in je eigen moestuin spelen en actiekaarten in ieders moestuin (dus ook die van een ander). Je kunt zorgen dat je eigen planten groeien en ze daarna oogsten voor punten. Je kunt echter ook andere spelers dwarsbomen door ze bladluis, onkruid of een hagelbui te geven. Laat planten overigens niet te lang in je tuin liggen, want dan verdorren ze en leveren ze minpunten op. De speler met de meeste punten wint.

> Lees hier mijn uitgebreide Unbeetable review !

Ik vind Unbeetable een fraai kaartspel waarin thema en mechanismen goed in elkaar gegroeid zijn. Je onderhoudt een moestuin, plant groente, laat het groeien en moet het tijdig oogsten voor punten. Wacht alleen niet te lang, want groente kan vergaan. Het is juist leuk om met 4 spelers omdat je elkaars moestuinen zal proberen te saboteren. Het eenvoudige spelverloop is uitdagend, maar niet heel variërend. Toch zorgt de originaliteit ervoor dat dit een blijvertje is die ik zo nu en dan op tafel zal leggen!

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com en Spellenrijk.nl.

Wild Cards

Wild Cards Kaartspel: op Tafel

Wild Cards Kaartspel: Habitatkaarten op Handen

Wild Cards Kaartspel: Habitatkaart Opendraaien

Wild Cards Kaartspel: Dierkaart Pakken

Wild Cards Kaartspel: Verzamelde Dierkaarten

Wild Cards Kaartspel: Habitatkaarten Pakken

Wild Cards Kaartspel: Puntenfiche Pakken

Wild Cards Kaartspel: Verzamelde Leiderkaarten

 • Uitgever: Gam’inBIZ
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Hand Management + Bieden + Set Collection

In Wild Cards probeer je de meest waardevolle verzameling dieren te krijgen. Elke beurt bieden spelers met habitatkaarten voor de beurtvolgorde. De hoogste bieder mag eerst een dier naar keuze kopen, daarna de volgende bieder, enzovoorts. Betaal je alleen met kaarten die bij hetzelfde habitat horen als het dier? Dan krijg je extra punten. En heb je evenveel óf meer kaarten van één dier? Dan krijg je daar de bijbehorende leider bij. Deze levert niet alleen punten op, maar ook een voordeel tijdens het spel. De speler met de meeste punten wint.

> Lees hier mijn uitgebreide Wild Cards review !

Ik vind Wild Cards een leuk biedspelletje dat me elke keer weer verrast. Het spel bevat slechts kaarten (en wat puntenfiches), maar heeft zoveel te bieden. Zorgvuldig met je kaarten omgaan, het juiste bod maken, de juiste dieren verzamelen én proberen om leiders zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Je kunt het vergelijken met Koehandel, maar dan biedt Wild Cards binnen duidelijkere kaders nóg meer spelvariatie!

Je kunt dit kaartspel voor 4 spelers o.a. bestellen op GaminBIZ.nl, bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

De Crew: Missie Diepzee

De Crew: Missie Diepzee - Speelmateriaal

De Crew Missie Diepzee: Startspelerfiguur op Tafel

De Crew Missie Diepzee: Kaarten op Hand

De Crew Missie Diepzee: Troeven

De Crew Missie Diepzee: Opdrachtkaarten Mix

De Crew Missie Diepzee: Communiceren

De Crew Missie Diepzee: Getrokken Opdrachtkaarten

De Crew Missie Diepzee: Kleurenkaarten Mix

De Crew Missie Diepzee is een coöperatief slagenspel. Jullie moeten als team 32 missies voltooien zonder te communiceren. Elke missie komen er één of meer opdrachtkaarten op tafel die onder spelers worden verdeeld. De opdrachtkaarten bepalen welke slagen en/of welke kaarten de eigenaren moeten halen (of juist niet). Een missie is volbracht als alle opdrachten worden gehaald.

> Lees hier mijn uitgebreide De Crew Missie Diepzee review!

De Crew: Missie Diepzee is voor 3-5 spelers. Met 3 heb je wat meer grip op het spel, met 5 is het spel ’t moeilijkst. Speel je met 4 personen? Dan zit je daar mooi tussenin. Het is een fijne balans tussen controle en uitdaging. Los van het feit dat ik De Crew met alle spelersaantallen goed te spelen vind, mag de Crew als kaartspel voor 4 personen niet ontbreken in dit blog.

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl en Spelhuis.be.

Rainbow Pirates

Rainbow Pirates: op Tafel

Rainbow Pirates: Kaarten op Hand

Rainbow Pirates: Kaarten op Tafel

Rainbow Pirates: Zwarte Kaart Blokkeren

Rainbow Pirates: Kaarten van Trekstapel Pakken

Rainbow Pirates: Kaarten uit Hand Spelen

Rainbow Pirates: Zwarte Kaart Spelen

Rainbow Pirates: Zwarte Kaart Stoppen

Rainbow Pirates: Gespeelde Regenbogen

Rainbow Pirates: Setjes op Tafel

Rainbow Pirates: Regenboog met Joker

Rainbow Pirates: Mooie, kleurrijke kaarten

 • Uitgever: Goliath
 • Aantal spelers: 2-4 Personen
 • Speelduur: 30-45 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 7 Jaar
 • Soort: Set Collection

Rainbow Pirates is een combinatie van 2 andere populaire spellen. Zo vorm je tijdens je beurt setjes van kleurenkaarten op tafel à la Rummikub. Daarnaast speel je zwarte kaarten voor een eigen voordeel of om een andere speler te dwarsbomen à la Exploding Kittens. Zodra je 2 regenbogen (2 setjes van alle 7 kleuren) op tafel hebt liggen én je hand is leeg, dan eindigt het spel. Iedereen krijgt punten voor zijn of haar kaarten op tafel. De speler met de meeste punten wint.

Ik vind dit een grappige mix van Rummikub en Exploding Kittens. Je maakt setjes zoals in Rummikub. Al is er geen gezamenlijk speelgebied, slechts een eigen speelveld. Daarnaast kun je actiekaarten spelen om jezelf te helpen of tegenstanders te dwarsbomen. De productie had iets beter gekund. Daarmee doel ik vooral op betere afwerking van kaarten en de toegankelijkheid voor linkshandigen. Los daarvan is het een vrolijk en luchtig kaartspel dat heerlijk wegspeelt met 4 personen.

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Hidden Leaders

Hidden Leaders Spel: op Tafel

Hidden Leaders Spel: Kaarten op Hand

Hidden Leaders Spel: Heldenkaart Spelen

Hidden Leaders Spel: Rode Pion Verplaatsen

Hidden Leaders Spel: Groene Pion Verplaatsen

Hidden Leaders Spel: Kaarten van Haven Pakken

Hidden Leaders Spel: Mijn Team

Hidden Leaders Spel: Team met Leiderkaart

 • Uitgever: Gam’inBIZ
 • Aantal spelers: 2-6 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Hand Management + Bieden + Set Collection

In Hidden Leaders behoren spelers in ’t geheim tot twee facties. Aan het einde van het spel wint één factie door een specifieke stand van de pionnen. Tijdens je beurt mag je een kaart spelen. Die beïnvloedt de stand van de pionnen én in veel gevallen kun je andere spelers naaien. Tevens breid je jouw leger uit. Heb jij de meeste kaarten in je leger van de winnende factie? Dan win je Hidden Leaders!

> Lees hier mijn uitgebreide Hidden Leaders review!

Hidden Leaders is geschikt voor 2-6 spelers. Bij 2-3 spelers mis ik de interactie, bij 5-6 duurt het relatief lang. Bij 4 personen komt het spelverloop echt tot zijn recht. Spelers liggen onderling regelmatig met elkaar in de clinch en een potje kan met 30 minuten gespeeld zijn. De andere spelersaantallen zijn ook prima hoor, don’t get me wrong. Maar Hidden Leaders komt wel het beste uit de verf als kaartspel voor 4 personen.

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op GaminBIZ.nl, bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Happy Little Dinosaurs

Happy Little Dinosaurs Spel: op Tafel

Happy Little Dinosaurs Spel: Rampkaart Opendraaien

Happy Little Dinosaurs Spel: Potje met 3 Spelers

Happy Little Dinosaurs Spel: Kaart Stelen met de Dinogrijper

Happy Little Dinosaurs Spel: Rampkaart aan je Gebied Toevoegen

Happy Little Dinosaurs Spel: Treuratops Vooruit Zetten

Happy Little Dinosaurs Spel: Stress Rex Vooruit Zetten

Happy Little Dinosaurs Spel: Stego op Spelersbord

Happy Little Dinosaurs Spel: Handkaarten Aanvullen

Happy Little Dinosaurs Spel: Favoriete Steen Spelen

Happy Little Dinosaurs Spel: Interventiekaart Spelen

Happy Little Dinosaurs Spel: Speler Geëlimineerd

Happy Little Dinosaurs Spel: Interventiekaart Gespeeld

 • Uitgever: Unstable Games
 • Aantal spelers: 2-4 Personen
 • Speelduur: 30-60 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Hand Management + Set Collection + Player Elimination

In Happy Little Dinosaurs probeer je te overleven in een wereld vol rampen. Elke ronde speelt iedereen tegelijk één kaart met een waarde. De speler met de hoogste waarde wint de ronde en krijgt zoveel punten als de waarde van de gespeelde kaart. De speler met de laagste waarde moet een rampkaart pakken. Heb je 3 verschillende of 3 dezelfde rampkaarten? Dan lig je direct uit het spel. Diverse kaarten bieden effecten waarmee je jezelf kunt beschermen of andere spelers kunt dwarsbomen. De speler die als laatste overblijft óf als eerste 50 punten op zijn of haar spoor haalt, wint het spel.

> Lees hier mijn uitgebreide Happy Little Dinosaurs review!

Ik vind Happy Little Dinosaurs een leuk spel met partygame-ish karakter. Het schattige artwork zorgt wellicht al voor een glimlach op je gezicht. Het is echter de interactie tussen spelers die écht voor de nodige hilariteit kan zorgen. En ik zeg bewust ‘kan’. Want niet iedereen houdt ervan om andere spelers bewust plat te stampen of geëlimineerd te worden. Maarja, het zijn wel de ingrediënten die Happy Little Dinosaurs grappig maken. En hoe ervaar je de beste interactie? Juist. Met 4 spelers.

Je kunt dit kaartspel voor 4 personen online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Port Royal

Port Royal Big Box: op Tafel

Port Royal Big Box: Havenaanbod

Port Royal Big Box: Havenaanbod met Schepen

Port Royal Big Box: Geld

Port Royal Big Box: Hijs de Zeilen op Tafel

Port Royal Big Box: Nog één Functie Erbij Dan... op Tafel

Port Royal Big Box: Bemanning

Port Royal Big Box: Gokker op Tafel

Port Royal Big Box: Al het Speelmateriaal

Port Royal Big Box: Functies op Tafel

NB: De foto’s hierboven zijn van de Port Royal Big Box. Deze bevat het basisspel, alle uitbreidingen en een promo.

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 1-5 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Push your luck + Set collection

Port Royal is een van de grotere kaartspellen voor 4 personen in dit blog. Tijdens het spel verzamel je munten waarmee je verschillende karakters inhuurt als bemanningsleden. Deze leveren niet alleen permanente voordelen op tijdens het spel, maar ook punten aan het einde van het spel. Elke beurt worden er kaarten open gedraaid. Maar pas op! Draai je een schip open dat jouw bemanning niet kan verslaan? Dan eindigt je beurt direct. De speler die als eerste 12 punten heeft wint het spel.

> Check hier m’n uitgebreide Port Royal Big Box review !

Port Royal is een uitermate toegankelijk familiespel dat slechts één soort speelmateriaal kent: kaarten. Toch heeft het ontzettend veel te bieden. Zeker de Big Box die in 2022 uit kwam. De inhoud van deze Big Box biedt verschillende niveaus en diverse spelsoorten (solo, competitief, coöperatief, verhalend) en zal hierdoor bij veel bordspelers in de smaak vallen. Wel kan ik me voorstellen dat als je het basisspel en de uitbreiding “Nog één functie erbij dan…” al hebt, je juist een vieze nasmaak aan de Big Box overhoudt.

Je kunt dit kaartspel voor 4 online bestellen op bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, 999Games.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog liet ik je kennismaken met diverse kaartspelletjes voor 4 personen. Ik heb geprobeerd om een wat gevarieerd aanbod te laten zien. Uiteraard is dit lijstje verre van volledig, maar ik hoop je wat op weg te hebben geholpen voor als je nog een leuk, nieuw kaartspel voor 4 spelers zoekt.

Wat vind jij leuke kaartspellen om met 4 personen te spelen? Ik hoor het graag in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *