De 12 Leukste Reisspellen voor 2 Personen (kleine, maar fijne spelletjes)!

Leuke Reisspellen voor 2 Personen op Vakantie!

Een verliefd koppel, 2 volwassen vrienden, moeder en dochter of vader en zoon… wat de samenstelling ook is. Er zijn genoeg mensen die zo nu en dan (of vaak) met z’n tweeën op reis gaan. En omdat je dit leest, hoor jij daar waarschijnlijk ook bij :).

Speciaal voor jou heb ik in dit blog 12 leuke reisspellen voor 2 personen gezet!

Voordat je begint met lezen: de meeste reisspellen voor 2 personen in dit blog zijn gesponsord door uitgevers. Ik kreeg ze eerder om er een review over te schrijven of omdat ik het waardige spellen vond om aan dit blog met reisspelletjes toe te voegen. Ondanks de sponsoring heb ik de inhoud van dit blog dus helemaal zelf bepaald.

Ben je ook benieuwd naar leuke vakantiespellen voor (2 of) meer spelers? Check dan m’n blog met leuke reisspellen!

Hive (Pocket)

Hive Pocket: op Tafel

Hive Pocket: Tegel Verplaatsen

Hive Pocket: Tegel Aanleggen

Hive Pocket: Witte Insecten in Voorraad

Hive Pocket Insecten

Hive Pocket: Mieren om Bijenkoningin Heen

Hive Pocket: Startopstelling

Hive Pocket: Mier zet Bijenkoningin Vast

Hive Pocket: Omsingelde Bijenkoningin

Hive Pocket Spel: Gevulde Buidel

 • Uitgever: Tucker’s Fun Factory
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 9 Jaar
 • Soort: Tile placement

In Hive proberen 2 spelers de bijenkoningin van de ander volledig te omcirkelen met insecten. Je kunt óf een nieuw insect in de zwerm (=hive) plaatsen óf een insect dat al in de zwerm ligt verplaatsen. Elk insect heeft zo zijn eigen verplaatsingsregels. De speler die als eerste de bijenkoning van de ander omcirkelt wint het spel!

> Check hier m’n uitgebreide Hive spel review !

Ik vind Hive een uitdagend abstract spelletje voor 2 spelers. Je hebt weinig speelmateriaal, bijna geen voorbereidingstijd én je speelt het lekker snel. Dankzij het stevige zakje kun je dit reisspelletje makkelijk meenemen – want het past zich qua vorm aan aan je koffer of tas. Ondanks de eenvoud zwermt er een diepgang boven het spel die het verrassend tactisch en uitdagend maakt. Let wel, zoals een mug jou irriteert, zo zullen jij en je tegenstander elkaar in Hive ook moeten irriteren. Niet iedereen houdt daarvan.

Je kunt dit reisspel voor 2 personen online bestellen bij o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Lost Cities: Het Kaartspel

Lost Cities Het Kaartspel: op Tafel

Lost Cities Het Kaartspel: op Tafel

Lost Cities Het Kaartspel: Afleggebied

Lost Cities Het Kaartspel: Witte Kaarten

Lost Cities Het Kaartspel: Rode Kaarten

Lost Cities Het Kaartspel: Groene Kaarten

Lost Cities Het Kaartspel: Gele Kaarten

Lost Cities Het Kaartspel: Blauwe Kaarten

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Kaartspel

In Lost Cities Het Kaartspel ga je rijen van kaarten vormen met oplopende getallen van 2 t/m 10. Tijdens je beurt speel je een kaart uit je hand. Je kunt ‘m toevoegen aan een van je rijen óf op de aflegstapel leggen. Daarna moet je een nieuwe kaart pakken (van de andere aflegstapels of de trekstapel). Elke rij is zoveel punten waard als de totale waarde minus 20. Een rij kan dus ook minpunten opleveren. Des te interessanter zijn de multipliers die je aan het begin van elke rij kunt spelen. Durf jij de gok te wagen? Zodra de trekstapel leeg is wint de speler met de meeste punten.

Vroeger speelde ik zelf vaak het ‘bordspel’ van Lost Cities. Goed, dan had je grotere kaarten en een tableau ertussen. Het kaartspel is natuurlijk veel beter als reisspelletje voor 2 spelers. Het doosje is compact, de kaarten nemen niet teveel ruimte in op tafel en als je – na een dag aan het zwembad of de zee – iets luchtigs wil, dan is Lost Cities Het Kaartspel daar ideaal voor!

Je kunt dit leuke vakantiespel voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Saboteur: Het Duel

Saboteur Het Duel: op Tafel

Saboteur Het Duel: Handkaarten

Saboteur Het Duel: Groene Kabouter

Saboteur Het Duel: Kabouterfiche bij Goud

Saboteur Het Duel: Gangenkaart Aanleggen

Saboteur Het Duel: Fiche op Trol Leggen

Saboteur Het Duel: Actiekaarten voor Je

Saboteur Het Duel: Sleutelfiche

Saboteur Het Duel: Aflegstapel

Saboteur Het Duel: Te Ontdekken Doelkaarten

Saboteur Het Duel: Verzameld Goud

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Kaartspel

In Saboteur Duel strijden jij en je tegenstander om het meeste goud. Je speelt 3 rondes en elke ronde ben je na elkaar aan de beurt. Tijdens je beurt kun je actiekaarten (om de ander te dwarsbomen of jezelf te helpen) en gangenkaarten spelen. Met deze kaarten vorm je een gangenstelsel op tafel en probeer je goud te vinden. Je werkt deels samen maar kunt ook worden buitengesloten door je tegenstander. En dan zijn er nog trollen ook! De speler die na 3 rondes het meeste goud vindt, wint!

De originele Saboteur, bedacht door Frédéric Moyersoen, is pas te spelen met 3 personen. De Duel versie is speciaal ontwikkeld om dit spelletje met z’n tweeën te doen. De term Duel is er niet voor niets. Want ook al werk je deels samen, je gaat elkaar zo nu en dan moeten dwarsbomen. Het doosje maakt ‘m geschikt als vakantiespelletje voor 2 personen. Je hebt alleen wel een redelijk grote tafel nodig.

Je kunt dit leuke reisspelletje voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Schotten Totten

Schotten Totten Kaartspel: op Tafel

Schotten Totten Kaartspel: Spel is Bijna Einde

Schotten Totten Kaartspel: Gespeeld Setje

Schotten Totten Kaartspel: Gewonnen Stenen

Schotten Totten Kaartspel: Gespeelde Kaarten

Schotten Totten Kaartspel: Gespeelde Setjes

Schotten Totten Kaartspel: Handkaarten

Schotten Totten Kaartspel: Spelershulp

Schotten Totten Kaartspel: Clankaarten en Tactiekkaarten

Schotten Totten Kaartspel: Tactiekkaarten

 • Uitgever: IELLO
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 20 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Set collection

In Schotten Totten strijden jij en je tegenstander om Schots grondgebied. Als je aan de beurt bent leg je een kaart (krijger) voor een steen. Met 3 krijgers vorm je een bepaalde waarde – zoals Royal Flush, Full House en Two Pair bij Poker. Zodra een speler de hoogste waarde heeft OF niet meer verslagen kan worden bij een steen, dan krijgt deze speler die steen. De speler die als eerste 3 aangrenzende of 5 willekeurige stenen heeft, wint!

> Lees hier mijn uitgebreide Schotten Totten review !

Schotten Totten verdient een plekje in dit blog met leuke reisspellen voor 2 personen vanwege z’n toegankelijkheid. Zeker voor pokeraars zullen de setjes snel worden herkend. Maar weet wel: door het grappige artwork verwacht je misschien een lompe tweestrijd, maar je krijgt juist een duel met noodzaak voor planning en organisatie! En dat allemaal in een klein doosje ;).

Je kunt dit leuke reisspelletje voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

De Vos in het Bos

De Vos in het Bos: op Tafel

De Vos in het Bos: Handkaarten

De Vos in het Bos: Decreetkaart

De Vos in het Bos: Verzamelde Slagen

De Vos in het Bos: Puntenfiches

De Vos in het Bos: Overzichtskaarten

De Vos in het Bos: Kaarten Illustraties

 • Uitgever: White Goblin Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Slagenspel

De Vos in het Bos is een slagenspel. Maar het doel van dit kaartspel is niet om de meeste of zoveel mogelijk slagen te winnen, maar het juiste aantal slagen! Te weinig levert geen punten op. Teveel ook niet. En hoewel de waardes van kaarten en de troefkleur veelal bepalend zijn, heeft de helft van de kaarten een uniek effect die het onvoorspelbaarder maakt. De speler die als eerste 21 punten bereikt, wint het spel.

> Lees hier mijn uitgebreide De Vos in het Bos review !

Ik heb een kleine voorliefde voor slagenspellen. Dit komt denk ik doordat ik vroeger altijd Hartenjagen en Rikken speelde met m’n familie. Dat was echter altijd in groepen. De Vos in het Bos is juist voor 2 spelers ontwikkeld. En dankzij het formaat ideaal voor stelletjes op vakantie. Qua niveau is dit vergelijkbaar met Jaipur, al vind ik De Vos in het Bos iets tactischer vanwege de effecten die op veel kaarten staan. Als je ze niet ziet aankomen is het onvoorspelbaar, maar speel je ze zelf? Dan geven ze je meer grip op het spel.

Je kunt dit leuke reisspel voor 2 volwassenen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

De Vos in het Bos Duet

De Vos in het Bos Duet: op Tafel

De Vos in het Bos Duet: Linkshandig

De Vos in het Bos Duet: Kaarten Spelen

De Vos in het Bos Duet: Verzamelde Slagen

De Vos in het Bos Duet: Bosfiche Plaatsen

De Vos in het Bos Duet: Volgen

De Vos in het Bos Duet: Edelsteen van Bord Nemen

De Vos in het Bos Duet: Speelzijde B

De Vos in het Bos Duet: Edelsteen Nemen

De Vos in het Bos Duet: Speelbord met Markeersteen en Edelstenen

 • Uitgever: White Goblin Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Coöperatief spel

Dit is de coöperatieve variant van De Vos in het Bos. Tijdens het spel mag je niet over kaarten of tactiek praten. Elke speler speelt een kaart en één speler wint de slag. Na de slag verplaatst de markeersteen zich zoveel velden als het aantal vossenpootjes dat op de 2 gespeelde kaarten staat. Stopt de markeersteen bij een edelsteen? Dan neem je die. Geraakt de markeersteen van het bord? Dan verlies je 1 bosfiche en begint de markeersteen weer in het midden. Gelukkig bieden de oneven kaarten handige effecten tijdens het spel. Vinden jullie alle edelsteenfiches vóórdat ronde 3 eindigt? Dan winnen jullie. Lukt dit niet óf raken jullie 4 bosfiches kwijt? Dan verliezen jullie.

> Lees hier mijn uitgebreide De Vos in het Bos Duet review !

Speel je op vakantie liever samen dan tegen elkaar? Dan is dit een aanrader. Het thema ondersteunt niet zozeer het spel, maar geeft wel smoel aan het geheel. Dankzij het compacte formaat kun je het spel makkelijk meenemen op reis. En hoewel het spelverloop an sich niet heel gevarieerd is, raken jij en je medespeler wel steeds beter op elkaar ingespeeld. Die leercurve houdt het langer leuk dan je misschien denkt :).

Je kunt dit leuke reisspelletje voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Jaipur

Jaipur Kaartspel: op Tafel

Jaipur Kaartspel: de Markt

Jaipur Kaartspel: Handkaarten

Jaipur Kaartspel: Aflegstapel

Jaipur Kaartspel: Fiches

Jaipur Kaartspel: Verzamelde Fiches

Jaipur Kaartspel: Verzamelde Puntenfiches

Jaipur Kaartspel: Winnaarsfiches

 • Uitgever: Space Cowboys
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Hand Management + Set Collection

Jaipur is een kaartspel voor 2 personen waarbij je goederen moet verzamelen. Deze goederen kun je inwisselen om puntenfiches van de stapel te pakken. De catch? De bovenste fiches zijn meer punten waard. Dus de speler die als eerste goederen pakt, krijgt meer punten. En dan zijn er ook nog kamelen die dit kaartspel net weer wat tactischer maken.

> Lees hier mijn uitgebreide Jaipur kaartspel review !

Als mensen mij om een leuk kaartspel vragen dat ze met z’n tweeën kunnen spelen, kom ik al snel bij Jaipur uit. Doordat je af en toe een gokje moet wagen, blijft het spel ondanks zijn eenvoud spannend en uitdagend. Daarnaast vind ik het artwork op de kaarten (van het gele doosje) er mooi uit zien. Bovendien is het gewoon een kwalitatief hoogwaardige productie. Tof om in de kast te hebben, fijn om mee te nemen op vakantie!

Je kunt dit leuke reisspel voor z’n tweeën online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Splendor Duel

Splendor Duel: op Tafel

Splendor Duel: Het Aanbod

Splendor Duel: Fiches op Speelbord

Splendor Duel: Fiches van Speelbord Nemen

Splendor Duel: Privilege Scrollen naast Speelbord

Splendor Duel: Speelbord Aanvullen

Splendor Duel: Dikke Fiches

Splendor Duel: Fiches in Buidel Doen

Splendor Duel: Kroonkaart Nemen

Splendor Duel: Vol Speelgebied Verliezer

Splendor Duel: Vol Speelgebied Winnaar

 • Uitgever: Space Cowboys
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Set collection

In Splendor Duel zijn jij en je tegenstander meester van een juweliersgilde. Je verzamelt edelsteenfiches van een dynamisch speelbord. Met die fiches kun je juweelkaarten kopen (ofwel juwelen maken). Elke kaart levert een permanente edelsteen op die je weer kunt gebruiken bij het kopen van nieuwe kaarten. Daarnaast leveren een deel van de kaarten ook punten op. Je kunt ook scrollen verzamelen die je tactisch kunt inzetten voor extra edelsteenfiches. De speler die als eerste 20 punten heeft, 10 of meer kronen heeft verzameld óf 10 punten binnen één kleur edelsteen heeft, wint het spel.

> Check hier m’n uitgebreide Splendor Duel review !

Ik vind Splendor Duel een prachtige productie. Noemenswaardig is de doos; lekker compact en efficiënt gevuld. Ideaal om mee te nemen op reis! Het spel lijkt op de originele Splendor, maar is verrijkt met een aantal elementen die voor extra interactie zorgen. Spelers komen hierdoor lijnrecht tegenover elkaar te staan en zullen elkaar soms bewust moeten tegenwerken. Vind je dat niet erg? Dan kan ik Splendor Duel aanraden als relatief licht, doch uitdagend spelletje voor 2 personen!

Je kunt dit reisspel voor 2 personen online bestellen bij o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl en Spelhuis.be.

Patchwork

Patchwork Spel: op Tafel

Patchwork Spel: Puzzelstukken in Cirkel

Patchwork Spel: Potje met z'n Tweeën

Patchwork Spel: Pion Tussen Puzzelstukken

Patchwork Spel: Puzzelstuk op Tableau Plaatsen

Patchwork Spel: Tijdspoor

Patchwork Spel: Afgemaakte Deken

Patchwork Spel: 7x7 Bonus en Knopen

Patchwork Spel: Vol Tableau

Patchwork Spel: Tijdspoor op het Einde

Patchwork Spel: Knopen als Voorraad

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 8 Jaar
 • Soort: Tile placement

In Patchwork ga je een lapjesdeken maken. Je betaalt knopen voor lapjes stof (puzzelstukjes), legt deze op je spelerstableau en kunt zo weer nieuwe knopen krijgen. Daarna kun je weer een nieuw lapje kopen, enzovoorts. Knopen zijn aan het einde van het spel punten waard. De speler die de meeste knopen heeft, wint dit reisspel voor 2 personen

> Lees hier mijn uitgebreide Patchwork review !

Ik denk dat Patchwork een van de meest populaire spellen voor 2 spelers is. Hoewel velen van m’n lezers ‘m al kennen, mag hij naar mijn mening niet ontbreken in dit blog met reisspellen voor 2 spelers. Het doosje is compact, je hebt niet heel veel ruimte nodig op tafel én je hebt mooi speelmateriaal. Je bent met je eigen puzzel bezig en kijkt met een schuin oog naar je tegenstander. Een unieke twist in beurtvolgorde maakt dit extra uitdagend!

Je kunt dit leuke reisspel voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Targi

Targi Spel: op Tafel

Targi Spel: Speelveld

Targi Spel: 3e Overval

Targi Spel: Vol Gebied

Targi Spel: Meeples en Actiestenen

Targi Spel: Verzamelde Handelswaren en Munten

Targi Spel: Stamkaarten met Eigenschap

Targi Spel: Startspelerfiche en Verzamelde Punten

Targi Spel: Effecten van Stamkaarten

Targi Spel: Handelswaarkaarten en Stamkaarten

 • Uitgever: White Goblin Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 60 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 12 Jaar
 • Soort: Worker placement

In Targi zijn jij en je tegenstander de leiders van een Berberstam die handel moeten drijven op de markt (=targi in veel talen). Door stamleden slim in te zetten krijg je goederen en geld. Die kun je vervolgens weer gebruiken om stamkaarten te krijgen. Door de juiste stamkaarten te verzamelen krijg je punten. Uiteindelijk wint de speler met de meeste punten.

Ik vind worker placement (bijna) altijd erg leuk. Het plaatsen van een meeple om acties te doen. Nou, dat mechanisme zit ook in kleinere spellen, zoals Targi. De doos is niet per se klein, maar ook niet heel groot. Het past goed in een reistas of koffer. Targi is zo’n reisspel voor 2 personen waarmee je net iets meer moet nadenken en vooral moet anticiperen op de ander. Vinden jij en je partner dat leuk? Hup, in de koffer ermee dan!

Je kunt dit leuke reisspel voor 2 volwassenen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl en Spelhuis.be.

Catan: Het Duel

Catan Het Duel: op Tafel

Catan Het Duel: Dobbelstenen

Catan Het Duel: Gebeurteniskaart Trekken

Catan Het Duel: Handkaarten

Catan Het Duel: Grootste Riddermacht

Catan Het Duel: Handelsschip

Catan Het Duel: Speciale Kaarten

Catan Het Duel: Stad met Uitbouwkaarten

Catan Het Duel: Trekstapels

Catan Het Duel: Actiekaarten

 • Uitgever: 999 Games
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30-75 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Kaartspel

In dit reisspel voor twee bouw je aan je eigen vorstendom. Elke beurt gooi je 2 dobbelstenen. Eentje bepaalt wie welke grondstoffen krijgt. De andere bepaalt of er een struikrover toeslaat of gebeurtenis plaatsvindt. Daarna mag je de bekende straten, dorpen, steden en speciale gebouwen in je vorstendom leggen. De speler die zo als eerste 7 punten weet te halen wint het spel.

Toegegeven, dit is een iets groter reisspel voor 2 spelers. Al is vooral de doos groot door bijgeleverde inserts waar je de kaarten in kunt doen. Hoe dan ook, veel spelers zijn verliefd op het verzamelen van grondstoffen en bouwen van iets. En dat is precies wat dit spel je laat doen. Je hebt een basisspel en kunt daarna uitbreiden met verschillende modules. Hierdoor duren potjes niet alleen langer, maar heb je ook meer variatie. Ideaal voor als je jezelf tijdens vakantie meermaals wil verliezen in de wereld van Catan :).

Je kunt dit leuke reisspel voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, 999Games.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

7 Wonders Duel

7 Wonders Duel Bordspel: op Tafel

7 Wonders Duel Bordspel: Sudden Deaths

7 Wonders Duel Bordspel: Voortgangsfiche Nemen

7 Wonders Duel Bordspel: Stad

7 Wonders Duel Bordspel: Allerlei Symbolen

7 Wonders Duel Bordspel: Ketensymbool

7 Wonders Duel Bordspel: Voorbeelden van Illustraties

7 Wonders Duel Bordspel: Nieuwe Vorm (Tijdperk III)

7 Wonders Duel Bordspel: Kaarten in Vorm (Tijdperk II)

7 Wonders Duel Bordspel: Kaarten op Tafel (Tijdperk I)

7 Wonders Duel Bordspel: Voorbeeld Puntentelling met Eindscores

 • Uitgever: Repos Production
 • Aantal spelers: 2 Personen
 • Speelduur: 30-45 Minuten
 • Vanaf leeftijd: 10 Jaar
 • Soort: Spel voor 2 personen

7 Wonders Duel wordt gespeeld over 3 tijdperken. Elk tijdperk trekken jij en je tegenstander om de beurt een kaart. Deze kun je (kopen en) bouwen, inwisselen voor geld óf inzetten om een wonder te bouwen. Door te investeren in gebouwen kun je o.a. grondstoffen produceren (en volgende gebouwen goedkoper bouwen), je militaire macht vergroten en investeren in de wetenschap. De speler die na 3 tijdperken de meeste punten heeft, wint het spel. Dring jij met jouw leger de andere stad binnen óf behaal jij wetenschappelijke overheersing vóórdat tijdperk 3 voorbij is? Dan win je ook.

> Lees hier mijn uitgebreide 7 Wonders Duel review !

Ik vind 7 Wonders Duel een geweldig en uitdagend spel voor 2 personen. Door het thema, het card drafting mechanisme en mogelijke sudden deaths ga je echt de strijd aan met elkaar. Je moet gemeen doen tegen elkaar om te winnen. Het is echt oorlog! Dankzij het variabele speelbord leiden er meerdere wegen naar Rome (eh, de overwinning). Je zult even moeten investeren in de spelregels, maar daarna raak je niet snel uitgekeken op dit bordspel. Let wel, dit is een van de grotere reisspellen voor 2 personen in dit blog.

Je kunt dit leuke reisspel voor 2 personen online bestellen op o.a. bol.com, Spellenrijk.nl, Spellenwinkel.nl, Valhallaboardgames.nl, Amazon.nl en Spelhuis.be.

Nu ben jij aan de beurt!

In dit blog heb ik diverse reisspellen voor 2 personen met je gedeeld. Daarbij heb ik volledig gefocust op spellen die speciaal zijn ontwikkeld voor 2 spelers. Het zijn vooral kleine, compacte spelletjes die makkelijk in een tas, rugzak of koffer passen. Toch zijn er ook enkele grotere spellen waarvan ik denk dat je die prima kunt meenemen op vakantie met z’n tweeën.

Welke reisspelletjes voor z’n tweeën nemen jullie vaak mee? Let me know in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *