Spellenwijs.nl is jarig en trakteert!

Het is alweer 5 jaar geleden dat er een kindje voortkwam uit mijn werk (zoekmachine optimalisatie) en hobby (bordspellen). Met mijn eerste artikel Tips om Catan te winnen zag Spellenwijs.nl het daglicht.

Nu ben ik 5 jaar verder. Een heel lustrum. Ik heb veel mensen in de branche leren kennen, veel geschreven en natuurlijk met veel nieuwe spellen mogen kennismaken.

Een mooie tijd, en we gaan nog lekker door.

Maar niet voordat ik heb getrakteerd!

Vanaf woensdag 14 oktober geef ik elke dag op Instagram een spellenpakket weg van een uitgever. De volgende uitgevers waren zo vriendelijk om spellen te sponsoren:

  1. 999 Games
  2. White Goblin Games
  3. Ravensburger
  4. The Dutch Game Mill
  5. Geronimo Games
  6. Asmodee
  7. Tucker’s Fun Factory
  8. Identity Games

Welke spellen ik zoal weggeef? Check dit filmpje.

Hoewel er elke dag een winactie online komt, trek ik de winnaars allemaal op dezelfde dag. En dat is vrijdag 23 oktober. Op die manier houd ik mijn ‘wall’ en stories overzichtelijk. Handig voor mij, fijn voor jullie.

Check dus elke dag even mijn Instagram en volg de instructies. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *